Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard.

Door E. Frog
17/05/2012

The Human Centipede

The Human Centipede

3 DVD'tjes voor de durvers!

Dr. Heiter is een ex-chirurg die er een ongewone hobby op na houdt. Hij vind het namelijk leuk om levende organismen aan elkaar te naaien zodat ze één lang functionerend wezen vormen. Maar hij zal pas tevreden zijn als hij zijn grootste droom in vervulling kan laten gaan: het operatief samenvoegen van 3 mensen om zo een menselijke duizendpoot te bekomen. Wanneer enkele jonge vrouwen met autopanne aan zijn deur komen bellen, beseft de goede dokter dat het tijd is om zijn verlangen in uitvoer te brengen. 
 
Inderdaad, de hype die de laatste jaren door het festivalcircuit raasde is eindelijk bij ons aanbeland. Zodoende kunnen nu ook de Lage Landen lachen, brullen en walgen met de bodyhorror van regisseur Tom Six. En uiteraard hebben de Frog Bros. 3 exemplaren van deze geweldige culttitel om weg te geven. Wie het aandurft om Dr. Heiter in huis te verwelkomen, kan alvast in aanmerking komen door te antwoorden op volgende vraag: Aan welk handelsmerk herken je Tom Six?
 
Met dank aan