Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard.

Door E. Frog
11/07/2012

Prijsvraag: The Human Centipede II

Prijsvraag: The Human Centipede II

3 DVD-exemplaren te winnen!


The Human Centipede II DVDTom Six is terug met The Full Sequence, het middelste deel uit zijn beruchte Centipede trilogie. Voor deel 2 haalt hij niet opnieuw de zeer sympathieke Dr. Heiter uit de kast, maar laat hij ons kennis maken met Martin, een parkingwachter met een speciale seksuele fixatie. Hij kickt namelijk zodanig op het creatuur in Six zijn film dat hij besloten heeft om ook in het echte leven zulk wezen te creëren. Om zijn afwijkende honger te stillen gaat Martin aan de slag met enkele ongelukkige bezoekers van de parking, maar dan zonder de finesse van een chirurg...

Om kans te maken op dit tweede deel van het horrorfenomeen moet je enkel antwoorden op volgende vraag: Met welke huisdieren experimenteerde Dr. Heiter vooraleer hij de stap zette naar mensen?

Deze actie werd mogelijk gemaakt door